Kategorier

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Exotiska resmål

Exotiska resmål

Varmare, fjärran stränder lockar säkert mitt i den här vargavintern vi har. Lämna snö, kyla och is för ett dopp och avkoppling någonstans långt bort. Några av oss på DMA Photographic planerar och funderar på vilka olika objektiv och kameror vi skall ta med på  en resa till Anderna  framöver. Ingen värme och bad där precis, utan mer kyla och regn, höga höjder och strapatser. För mer varmare semesterbilder, klicka här……

1 kommentar tillExotiska resmål